Om oss

Vi är en passionerad grupp individer som brinner för hälsa och healing, och vi är glada över att du har hittat till vår blogg. Healing Umeå är en plats där vi delar med oss av vår kunskap, erfarenhet och kärlek till allt som rör hälsa och välbefinnande.

Vårt team består av erfarna healers, terapeuter och hälsospecialister som har fördjupat sig i olika aspekter av healing och hälsa. Vi är baserade i den vackra staden Umeå och vi är stolta över att vara en del av det lokala hälsosamhället.

Vårt mål är att erbjuda dig inspirerande och informativt innehåll om olika healingmetoder, hälsosamma livsstilar och hur du kan hitta balans och välmående i din vardag. Vi tror på kraften i självkärlek, medvetenhet och energibalans, och vi vill hjälpa dig att upptäcka din egen potential att må bra.

På Healing Umeå kan du förvänta dig att hitta artiklar, guider och tips om ämnen som yoga, meditation, naturlig hälsa, andlig utveckling, och mycket mer. Vi strävar efter att vara din pålitliga källa för information och inspiration när det gäller att ta hand om din hälsa på alla nivåer.

Tack för att du har valt att följa med oss på vår resa mot hälsa och healing. Vi ser fram emot att dela vår kunskap och våra erfarenheter med dig, och vi hoppas att du kommer att hitta vår blogg lika givande som vi gör.